Vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu. Če potrošnik pravice do odstopa po 43. členu nima, mora biti to izrecno navedeno. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Če je potrošnik odstopil od pogodbe, je podjetje dolžno vrniti vsa opravljena plačila in sicer najkasneje v roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. O nameravanem vračilu nas obvestite (na kontaktni e-naslov  trgovina@medley.si, da odstopate od pogodbe,skupaj z izpolnjenim obrazcem vračilo-reklamacija.

Prejeto blago je potrebno vrniti nepoškodovano, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Blago prav tako ne sme biti nošeno, prano ali kakorkoli prirejeno osebnim potrebam. Vračilo mora biti izvedeno z izpolnjenim obrazcem,ki ga najdete na naši spletni strani.

Pošiljk za vrnjeno blago z odkupnino ne sprejemamo. 

Kupnino izdelka vam vrnemo na vaš trr račun, ki nam ga prosim sporočite, če izdelek vračate.

Ko vračate artikel, morate e-sporočilu priložiti obrazec za reklamacijo-vračilo blaga:

Naslov za vračilo blaga:

Nina Šavor s.p.

Triglavska ulica 31

P.E.: Loška cesta 1

4226 ŽIRI

SLOVENIJA 

Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen, če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Vračilo denarja bo izvedeno v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku 30 dni od odstopa od pogodbe (ko je blago,ki je predmet vračanja že prejeto s strani kupca). Vračila denarja vršimo na TRR kupca.  

Reklamacije

Reklamacije artiklov z obstoječo napako nam prav tako sporočite na  info@laprina.si.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Obrazec za vračilo

Klikni tukaj za prenos obrazca.